Limpopo Ramble 2022: Verreaux’s Eagle Nest in Mapungubwe

On a sheer rock face in the Mapungubwe National Park, we found a pair of Verreaux’s Eagles attending to their chick at their nest. So large was the nest that we seldom got even a glimpse of the fluffy white chick, but it was wonderful nevertheless to see the majestic adults coming and going.

19 thoughts on “Limpopo Ramble 2022: Verreaux’s Eagle Nest in Mapungubwe

 1. Pingback: Limpopo Ramble 2022: Mapungubwe Birding | de Wets Wild

   1. scrapydo2.wordpress.com

    Ek het ook by rehabilitasie sentrum hul gesien. Die jaar wat ons daar was het ek my enkel erg beseer voor ons van Witrivier af gery het. Kon nie regtig in kampe gaan nie, moes maar sit en wag tot ander terug was na hul uitstappie.

    Liked by 1 person

   2. scrapydo2.wordpress.com

    Nog steeds was dit steeds ‘n belewenis. Ons het die jagluiperd sentrum ook besoek en die gids(jong dametjie) daar was so oulik dat sy my spesiaal gehelp het om in die jeep te klim en saam te ry. Ook spesiaal tot teen die draad te ry sodat ek mooi fotos kon neem ook.

    Liked by 1 person

Please don't leave without sharing your thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.