Solo sojourn to the Kruger Park

I’ve just returned from a quick three-night solo visit to the Kruger National Park, and have some really memorable sightings to share with you. As the three of us will be heading back to Kruger again later in the month for a longer visit, I’ll be keeping you in suspense till we return – here though a little teaser-gallery just to wet your appetite for things to come!

Advertisement

56 thoughts on “Solo sojourn to the Kruger Park

 1. Pingback: Bird-watching in Kruger (May and June 2019) | de Wets Wild

 2. Pingback: Beautiful Butterfly Bounty! | de Wets Wild

  1. de Wets Wild Post author

   Thanks very much, AJ.
   But when you are as tight a little family as we are you quickly miss your companions after entering Kruger. As nice as it is there. its not the same without Marilize and Joubert in the car with me.

   Liked by 1 person

   Reply
   1. petrujviljoen

    Ek glo dit. Moet deel: ‘n white-tailed mongoose in die tuin gesien hier twee aande terug. Eers nie geweet watse dier dit was nie. Dank vader vir die internet. Was laat, ek hoor die geritsel in die blare en sou dit gelos het behalwe my kat was die keer baie ontsteld, toe staan ek op om te kyk. Dis baie spesiaal!

    Liked by 1 person

   2. petrujviljoen

    ‘n Foto van die internet af gekry Dries. Daar’s g’n manier dat my klein kameratjie, ieder die digital of the foon kamera die dier sou kon afneem nie. Ek het die flits op dit geskyn gehad maar dit sou nie gehelp het nie. Wat my verbaas het, dit het bly eet aan die stukkie avo wat die ape gelos het, en so ewe kortdaad oor die grasperk gestap, asof hy nie omgegee het om dopgehou te word nie.

    Liked by 1 person

   3. de Wets Wild Post author

    Dis baie ongewoon dat hy so rustig is – hy is natuurlik al lankal in die geheim daar rondom julle gewees sonder dat julle hom opgemerk het. Ek het verlede naweek een in Pretoriuskop kamp in die Wildtuin gesien terwyl ek vir my aand stappies gegaan het, maar hy het elke keer laat spaander sodra hy agterkom hy’s gewaar.

    Like

   4. petrujviljoen

    Ek dink dis oor hy so ongestoord kon rondbeweeg. Net die vier huise wat bewoon is hier en saans is mense meesal binne, veral nou in die winter. Ek het gereeld die geritsel gehoor en partykeer gewonder maar dit afgemaak aan ‘n rondloperkat.

    Liked by 1 person

 3. Anne

  A teaser indeed – you make me want to get into our bakkie and go man go! WHAT a wonderful variety of pictures you have here – a lovely change from only the the big and hairy. So many butterflies, and those fish!

  Liked by 1 person

  Reply
  1. de Wets Wild Post author

   I have a special post lined up just for the butterflies, Anne – the Lowveld Bittertea-bushes were in flower at Skukuza and Pretoriuskop and I managed to get photos of no less than 28 species of butterflies flitting around them!

   Like

   Reply

Please don't leave without sharing your thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.