Isolation, the way we like it…

With South Africa preparing for a nationwide “lock-down” of a minimum three week duration in the face of the global pandemic, we’ve returned from the Drakensberg grateful for having had a chance to recharge our batteries in beautiful natural surroundings. We’ll be sharing many more photos from our latest trip in days to come and hope that they’ll bring you as much joy as the memories will for us in these trying times.

God bless you and keep you.

Advertisement

27 thoughts on “Isolation, the way we like it…

 1. aj vosse

  Isolation of the best kind!
  Pity you couldn’t stay one and enjoy the peace and beauty of the isolation longer!
  Ek dink julle sou veiliger gewees het daar in die park!
  Stay safe, be happy!

  Liked by 1 person

  Reply
  1. de Wets Wild Post author

   Ons sou beslis veiliger gewees het daar, AJ – ongelukkig is daar nie die nodige fasiliteite om mens vir 3 weke afgesonder te onderhou nie, en dit sou onredelik wees om van die personeel te verwag om daardie behoeftes aan te spreek op kort kennisgewing.

   Like

   Reply
   1. de Wets Wild Post author

    Gelukkig kan ek van die huis af werk ja. En gelukkig is ons een gesin wat in elk geval die winkels vermy sover moontlik, so hopelik sal ons nie te veel sukkel met die tuisbly vir n paar weke nie. Maar ek erken, as dit maande gaan wees voor ons weer in die bos kan kom gaan dit moeilik raak…

    Liked by 1 person

Please don't leave without sharing your thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.