Satara Summer 2021 – Summer Birding

We were fortunate to see and identify at least 202 bird species during our December 2021 visit to the Satara area of the Kruger National Park. This gallery features many of them. Over the course of the next few days we’ll be looking more closely at four very special species that made this trip even more memorable, and then on Friday we will showcase the magnificent birds-of-prey that rule the skies of Kruger.

In most browsers you should be able to click on the first image and then work your way through the carousel of pictures:

Advertisement

34 thoughts on “Satara Summer 2021 – Summer Birding

 1. wetanddustyroads

  Goeiste, soveel mooi foto’s van al die verskillende voels! Die kleurvolle voels is darem maar mooi op die oog, maar selfs die ou valetjies hoef nie terug te staan nie! Ek het dit nou geniet om rustig deur almal te blaai, dankie!

  Liked by 2 people

  Reply
   1. Una

    Daarmee stem ek volmondig saam, De Wet. Ons plan is om, sodra ons in Mosambiek bly, die pad deur die wildtuin-grens te ry. Op hierdie stadium is daardie grenspos naby Letaba nog toe, maar sodra dit verander gaan dit ons hoofroete BilΓ©ne toe raak. Natuurlik met Ε„ oornag aand of 2 ingesluit.

    Liked by 1 person

   2. de Wets Wild Post author

    Dit klink mos nou na n blink idee!
    My wens is net dat die Wildtuin owerheid iets op daardie pad kan doen om die spoed laag te hou. Nie almal wat daardie pad gebruik is daar omdat hulle Wildtuin liefhebbers is soos ek en jy nie en dan jaag hulle die wit waks uit die pad uit. Ons vermy daarom meestal die pad Giriyondo toe want dit voel net te onveilig om te stop om fotos te neem.

    Like

 2. Reflections of an Untidy Mind

  Some extraordinary looking birds there Dries. The wooly necked stalk was captivating and wonderfully weird. That little pied kingfisher blows my mind. So unusual, at least to me. The little grey headed sparrow is a darling. It is a marvel that you are able to observe all these birds without getting eaten!

  Liked by 2 people

  Reply

Please don't leave without sharing your thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.